Over ons

Bert Scholts

Vloer & tegelwerken

Bert Scholts vloer-en tegelwerken stelt zich kort voor...

 

Onze onderneming werd in 2013 opgericht door Bert Scholts, opgeleid als vloerder en zelf ook jarenlage ervaring opgedaan bij andere vloerexperts.

 

Hoewel nog maar recent begonnen als zelfstandig bedrijf, kunnen wij u toch steeds een vlotte en degelijke service garanderen. Door een nauwe samenwerking met verschillende tegelbedrijven en andere bouwondernemingen kunt u steeds rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Wij bevinden ons in Zonhoven, pal in het midden van Limburg, waardoor het voor onze onderneming mogelijk is om actief te zijn over heel de provincie.

 

Indien u interesse hebt kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen dan ter plaatse komen kijken en samen uw wensen en mogelijkheden bespreken waarna er door ons gratis een prijsofferte wordt opgemaakt. U heeft dan de mogelijkheid om rustig na te denken of met ons in zee wil gaan.

 

Indien u onze voornaamste partners beter wil leren kennen, dan kun u hieronder op hun logo klikken en een kijkje gaan nemen op hun website.

Bert Scholts

0498/03.21.10

info@vloerenscholts

mail ons!